tirsdag 11. februar 2014

Konferansen Se og les i Bergen


Konferansen SeOgLes ble arrangert av Bergen Offentlige Bibliotek på Scandic City Hotel 3-5 februar. Arrangøren åpnet også bibliotekdørene sine for 350 bibliotekarer, lærere, forskere og mandag kveld til tapas og godt drikke mellom bokhyllene,  Marvin Halleraker med band var der, og forfattere Bjørn Sortland og Tyra Teodora Tronstad. Biblioteket ble en felles mingleplass for konferansedeltakerne der man kunne treffe kjente og bli kjent med flere som er opptatt av barn og bøker.

Vi var flere fra Agder på konferansen, og samtalene med Barb, Hege (fra fylkesbibliotekene) og Karoline, Marthe, Hanne og Turid fra Kristiansand folkebibliotek var lærerike og humørfylte. Bergen Offentlige Bibliotek har hele 1000 arrangementer, små og store, årlig og ansatt sin egen litteraturformidler, poet Erlend O. Nødtvedt, som ledet oss gjennom de tre konferansedagene med stødig hånd.

Eksempler på tre høydepunkter for undertegnede:
Elise Seip Tønnessen holdt foredrag på konferansen om elektronisk litteratur, som hun forsker på, UiA-forskere Agnes Margrethe Bjorvand og Svein Slettan deltok også på denne innholdsrike konferansen. Mer informasjon om foredrag, temaer og diskusjoner fins på Twitter SeOgLes.

Ingen kommentarer:

 
z"); pageTracker._trackPageview();