torsdag 27. februar 2014

Nye nettsider mot lansering

I over et år har det vært jobbet med nye nettsider for Universitetet i Agder. Nå er det kun få dager igjen til lansering.
Ikke 100% ferdig, men tydelig knapper og ny plassering av
Oria-søkefelt er blant de største endringene.
e


Tirsdag 4.mars blir nye nettsider og design lansert, og det blir uten tvil en stor forbedring fra de gamle. Universitetsbibliotekets nettsider er kopiert i struktur og innhold, men forsiden er bygget om. Designet er basert på brukerstatistikk og en undersøkelse intern på UB. Innhold som er lite bruk er fjernet og annet løftet frem. UBs arbeidsgruppen har jobbet intens siste uken for å få lagt inn lenker på nytt og kvalitetssikret norsk og engelsk versjon.

De to siste årene har mobiltraffiken på uia.no mangedobbelt.
Nå skal alt være tydelig og lesbart også fra smarttelefoner.
Prøv selv ved å gjør nettleseren mindre. Mobiltilpasningen gjør at vi i første omgang må fjerne kampanjefelt og facebookfeed fra forsiden, men helt nederst på alle uia-sider er det lenke til UiA-kanaler på Instagram, Facebook, Twitter m.m.

Siden UBs nettsider er plassert et annet sted i hovedstrukturen, er innholdet løftet frem på forsiden
Klikk på bildene hvis du allerede nå vil se hvordan de nye nettsidene er utformet. Tirsdag 4.mars er det dette som møter studenter og ansatte på uia.no. For de som måtte lure er bildet i banneret hentet fra Campus Grimstad.

Ingen kommentarer:

 
z"); pageTracker._trackPageview();