torsdag 14. november 2013

UiADagen 2013

13.11.13. ble UiA-dagen arrangert for første gang. Det ble en god intern oppsummering av året som er gått. Prestasjoner ble feiret og virksomheten ved UiA vist fram. Før rektor Torunn Lauvdal åpnet fellesprogrammet, var det tapaslunsj i Vrimlehallen, der representanter fra fakulteter og enheter presenterte prosjekter og tilbud. Også UB-ansatte stod på e-bokstand, Roger holdt i trådene før og under arrangementet fra UB.

I fellesprogrammet holdt sosiolog og hodejeger Anne Grethe Solberg et foredrag som var kalt: «I can, can you?». I tillegg til å fortelle sin sterke historie snakket Solberg om mestring og selvledelse. Hun sier at man med tankemessig kløkt og vilje kan klare mye, og at det sjeldent er de fysiske hindringene som stenger. - Bruk tid på å sette deg et mål - invester tid i målarbeid, sa Solberg.
Musikken var ved Hilde Norbakken-trio med Rolf Kristensen og Per Elias Drabløs. Sistnevnte også viste seg som  fersk doktorand - og stand-up-bassist! Gunstein Skomedal fortalte om sin forskning på miljøteknologi og termoelektrisitet. Han var en engasjerende formidler, som tidligere har vært med på ForskerGrandPrix. 
Viserektor Marit Aamot Nielsen presenterer heile 25 UiA-doktorander.Gratulerer. UiA-forsker Øystein Sæbø avslutta programmet i auditoriet og snakket om hvordan teknologi kan bidra til utvikling i fattige land. Arrangementet ble utmerket ledet av Jan Oddvar Skisland og Karen-Lise S. Knudsen. (foto:Olav Breen)

Flott bilde av Lisbet fra UB på Fellesadministrasjonens stand!

Flere fine bilder og artikkel om UiADagen på Innaskjærs,

Ingen kommentarer:

 
z"); pageTracker._trackPageview();