søndag 8. juni 2008

Bildebrev fra Xristos

Hei dere hjemme. Nå er vi vel innstallert på Xristos og godt igang med gruppearbeid som vi alle er så glad i - men vi har jo valgt gruppemedlemmene selv og oppgavene - så dette går bra :) Har fått noen flotte enmannsrom på Xristos, og nettet funker - som dere skjønner - om ikke alltid så helt stabilt. Overskyet og regn første dag - men varmt - etter lunsj Metochi - en tur opp til Klosteret. Vi er godt igang med høstens undervisningsopplegg for sykepleie, etter å ha sett over spørreundersøkelsen for 3. år sykepleie - de som har levert bacheloroppgaven (takk Henry - for at du viste SurveyMonkey før avreise, slik at vi fikk med noen svar hit ned- svarprosent ca 35). Flotte jobbeplasser både på rommene - i biblioteket (lesesalen) på Xristos - og under oliventrærne; og herlige måltider og samvær med ansatte på sykepleie både i Arendal og Kristiansand, i tillegg til prester fra Mandal prosti på Metochi. Vi deltok på en forelesning sammen med disse; spennende om litterære sjangre i NT (ElseM - dette gikk ikke utover vårt arbeid her nede; dette var på kveldstid etter middag - dvs i vår fritid :)


Hilsen fra Ragnhild, Åse-Lill (ikke Anne-Åse) og Ellen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Flott at dere fikk med brukerundersøkelsen. Svarprosenten er kanskje ikke så verst - jeg går ut i fra at det er de flinkeste som har svart!

Jeg vil gjerne bruke resultatene av denne (og lignende) undersøkelsen - jeg tror det er viktig å vise dette både til viserektor for undervisning og andre.

Og jeg unner dere påfyll av alle sorter - uavhengig av tidspunkt på dagen!

Hilsen Else-Margrethe

Anonym sa...

Takk for flott bildebrev!

henry

Anonym sa...

Herlig:-)

Og så ser det liksom så kjent ut ....

-Kari

 
z"); pageTracker._trackPageview();