lørdag 24. mai 2008

Rapport fra Metochi

Bilde Knut Bry

Hei:

Som kjent deltar jeg på kurset i universitetspedagogikk på Lesbos. Stedet er like sjarmerende som ifjor. Tema hittil har i hovedsak vært veiledning av studenter. Selv om dette nok er mest relevant for faglige ansatte er det opplagt også noe som er viktig for oss som ansatte ved et universitetsbibliotek. I vårt møte med studenter er det behov for metoder når det gjelder veiledning, kansje særlig i forbindelse med presisering av temaet.

I ettermiddag er de fleste på tur opp til Limonos klosteret (samme tur som vi var på ifjor), jeg skal bruke litt tid til å forberede et lite kåseri om de to bibliotekene i Alexandria, det antikke og det moderne med Snøhetta som arkitekter.

IT-tjenesten ved Rune Kittelsen er på plass for å oppgradere nett og utstyr, nå er det trådløst nett og tre nye pc'er ved det ærverdige klosterannekset !

Beste hilsener fra Arthur

2 kommentarer:

Henry sa...

Takk for hyggelig reisebrev, Arthur. Selv om vi er på grensen til smeigedager her hjemme, skulle jeg gjerne vært en tur på Metochi igjen. Nesten litt synd at klosteret har kommet på nett - isolasjonen fra omverdenen var det som gjorde stedet så behagelig. Men på den annen side, hvordan skulle vi ellers fått reisebrev så raskt? Fortsatt godt opphold, hils Bjørn Tore & co.

Henry.

Anonym sa...

Hei Arthur og takk for at du deler med oss. Fortsatt godt opphold :)

 
z"); pageTracker._trackPageview();